Beddenwinkel Deventer

Op zoek naar een beddenwinkel in Deventer? Je vindt ‘m op SleepyOX!

Deventer is bekend om onder andere de historische stadskern, de Lebuïnus kerk met de karakteristieke toren en de Deventer Koek. Maar in Deventer kun je ook goed terecht wanneer je een nieuw bed wil kopen of een boxspring of een nieuwe matras.

Zie hieronder een overzicht van de betere beddenwinkels in Deventer:

Visser Slaapcomfort Deventer

Tom Smeek Deventer

Vind je beddenwinkel in Deventer op SleepyOX

Maar hoe weet je nu naar welke beddenwinkel je moet gaan in Deventer? Om deze keuze te kunnen maken ga je naar de SleepyOX beddenwinkel vergelijker. Vergelijk hier de beddenwinkels in Deventer op de services, producten, merken en de faciliteiten die ze bieden.
 
Vergelijk beddenwinkels onder andere op:

 • Het retour nemen van je oude matras, bed of boxspring;
 • Het hebben van een eigen aflever en montageteam;
 • Het aanbod aan A-merken dat ze in de winkel hebben, denk aan Auping, Pullman of Tempur;
 • Of ze oplossingen hebben voor lange mensen;
 • Het aanbod van comfort of senioren bedden;
 • Of je thuis nog mag proefliggen.

Kortom er is veel te kiezen. SleepyOX helpt je!

Maak een afspraak

Heb je je via SleepyOX je beddenwinkel in Deventer gevonden. Maak dan meteen via SleepyOX online een afspraak. Dat kan 24/7. Dus ook als je midden in de nacht besluit dat het genoeg is geweest met je huidige bed of matras.

Weet jij wat de grootste ergernis in een beddenwinkel is? Dat is het wachten op een adviseur. Voorkom dit door vooraf een afspraak te maken. Zorg dat jij niet hoeft te wachter, je slaapadviseur wacht op jou!

Bereid je goed voor!

Heb je je afspraak gemaakt bij een beddenwinkel in Deventer en ga je op weg naar de door jouw geselecteerde beddenwinkel in Deventer. Zorg dan dat je goed voorbereid bent. Je adviseur kan je pas goed helpen als hij of zij bijvoorbeeld weet waar je nu op slaapt. Veel gevolgen van slecht slapen komen voor uit een te oud of niet passend matras of bed. Hoe beter jij in staat bent om je adviseur de juiste informatie te geven, des te beter is het advies dat je krijgt.

Maar welke informatie heeft je adviseur dan nodig. Lees: “Huiswerk, deze info heeft je adviseur van je nodig”. Hier vind je ook een handige checklist.

Meer weten hoe jij je winkelbezoek aan je beddenwinkel in Deventer kunt voorbereiden? Kijk dan hier: “Zo bereid jij je adviesgesprek goed voor!

Matrascheck

Weet je nog niet helemaal zeker of het kopen van een nieuwe matras wel zo’n goed idee is? Doe dan de SleepyOX matrascheck, dan weet je snel of je er goed aan doet om te gaan shoppen voor een nieuwe matras in Deventer.

 

Naar de SleepyOX matrascheck

Matras of bed kopen? Kies voor een beddenwinkel in Deventer

Mocht je nog twijfelen tussen het bezoeken van een beddenwinkel in Deventer of het online kopen van een matras, lees dan: “Online een matras kopen? Niet slim” of “8 reden om te kiezen voor een slaapspeciaalzaak”.

Uit onderzoek blijkt dat de 3 belangrijkste redenen zijn om te kiezen voor een beddenwinkel in Deventer:

 1. Het kunnen uitproberen, voelen en vergelijken van verschillende matrassen, bedden en boxsprings;
 2. Het geholpen worden met het maken van de juiste keuze door een adviseur. Iemand die je “coacht” tijdens het proefliggen. Tsja, waar moet je eigenlijk op letten?;
 3. Het aanbod van A-merken, zoals Pullman, Auping en Tempur.

Zelf alvast meer weten over waar je op moet letten tijdens het proefliggen? Lees: “Proefliggen, hoe pak je dat slim aan?

Waarom is slapen eigenlijk zo belangrijk?

We besteden gemiddeld 1/3 van ons leven aan slapen. Maar waarom eigenlijk? Waarom is slaap zo belangrijk. Kijk eens naar één van de presentaties over het belang van slaap.

Onafhankelijke wetenschappers maken aan je duidelijk dat wanneer je niet goed slaapt, dit ten koste gaat van bijvoorbeeld je prestaties op je werk of school, de mate waarin je gevoelig bent voor overgewicht, hoe alert je bent in het verkeer, enz.

Als je één van deze presentaties hebt gezien dan weet je: “in investeer niet in een bed of matras, in investeer in mezelf”. Maak gebruik van de superkracht in jezelf, ga beter slapen.

 Naar: “Experts over slaap

Over SleepyOX

SleepyOX wil jou helpen bij je zoektocht naar je nieuwe matras, bed of boxspring, door je onafhankelijke informatie te geven over bijvoorbeeld:

 • waaraan je kunt merken dat je toe bent aan een nieuwe matras;
 • waar je het beste een bed of matras kunt laten adviseren;
 • waar je op moet letten als je een matras of bed wil gaan kopen.

Doel: jou meer controle geven over het orientatie en aankoop proces zodat jij je zekerder voelt en jij je adviseur nog beter kunt informeren zodat jij uiteindelijk het best mogelijk advies krijgt. Op naar hele fijne nachten en energieke dagen. Slaap het beste uit jezelf met SleepyOX.

Meer weten? Ga naar SleepyOX.nl/over-sleepyox