Beddenwinkel Rotterdam

Goed advies in Rotterdam

Goed slapen begint met goed advies. Gemiddeld gesproken gebruik je je bed zo’n 8 uur per dag en dat ongeveer 10 jaar lang. In totaal zo’n 30.000 uur. Belangrijk dus dat deze goed bij jou lichaam past.

Maar het selecteren van het juiste matras en bed/boxspring is nog best wel een lastig klusje. Je koopt niet vaak een matras of bed/boxsping, dus je hebt niet veel ervaring. Hoe kun je je dan goed voorbereiden? En hoe vind je voor jou de beste beddenwinkel in Rotterdam? SleepyOX helpt!

Check de SleepyOX Slaapacademy en leer alles over wat slaap voor je doet. Slim, want zo begrijp je beter dat je hieraan niet voor niets een derde van je leven besteedt.  

 

Check ook SleepyOX Slaapshoppen, hier kun je alles leze wat je zou moeten weten voordat je naar een beddenwinkel gaat.

Beddenwinkel Rotterdam

Tegenwoordig is er veel te kiezen op het gebied van matras of bed/boxspring advies. Ik de afgelopen jaren zijn er veel methodes ontwikkeld om jou te helpen de juiste keuze te maken. Van de begeleiding door een slaapadviseur tot een rugscan, van een countourscan tot het opmeten van je lichaamsvorm.

Maar misschien vind je naast goed advies wel andere zaken heel belangrijk, bijvoorbeeld of je makkelijk kunt parkeren. Misschien ben je op zoek naar de Auping expert? Of dat de winkel elke zondag open is of dat de winkel bij aflevering van je nieuwe bed, wel je oude meeneemt. Want waar laat jij ‘m anders?

Met de SleepyOX beddenwinkelvergelijker vind jij de beddenwinkel in Rotterdam die het best aan jouw voorkeuren voldoet. Selecteer wat jij belangrijk vind en bekijk de winkels die aan jou wensen voldoen. Kies de winkel die bij je past. Tip: maak meteen een afspraak. Dan hoef jij niet te wachten, er wordt op je gewacht! 

 

<h2>De eerste stap naar goed slapen

 

 

<h3>Dit is een subtitel

Op zoek naar een goed matras, bed of boxspring? Maar u weet nog niet welke type of merk? Dan bent u bij Fidder Slapen aan het juiste adres. In onze moderne en lichte showroom vindt u alle gerenommeerde merken. Van Tempur tot Auping, van Carpe Diem tot Hästens. Voor iedereen hebben wij een oplossing in huis. En we snappen dat het maken van de juiste keuze uit dit uitgebreide assortiment lastig is, daarom staan onze ervaren adviseurs voor u klaar om u op een deskundige en ontspannen manier te begeleiden in dit proces.

Welkom bij Fidder Slapen, bij ons slaagt u altijd!