Disclaimer

SleepyOX wil mensen helpen in de oriëntatiefase naar beter slapen. SleepyOX is zelf geen slaap specialist en claimt dit ook niet te zijn. SleepyOX biedt je een onafhankelijk platform en daarmee handvatten om onder andere zelf op zoek te gaan naar informatie in meest brede zin over slaap, over het aankopen van een matras/bed/boxspring of slaaphulpmiddelen en op zoek te gaan naar de beste adviseur op basis van je voorkeuren. 

SleepyOX verwijst in dit kader door naar andere websites die wellicht interessant kunnen zijn bij het opdoen van kennis en het vormen van een eigen mening over slaap. De inhoud van deze websites is niet controleerbaar door SleepyOX en bevatten naast feiten ook meningen. SleepyOX is niet aansprakelijk voor de informatie die op die websites wordt gegeven.

De informatie op SleepyOX.nl dient niet als een medisch advies of consult. Raadpleeg bij  slaapproblemen altijd een arts. Deze kan een persoonlijke situatie beoordelen, een behandelplan voorschrijven en hierbij begeleiding bieden.

SleepyOX brengt jou en de door jouw geselecteerde adviseur bij elkaar middels de mogelijkheid tot het maken van een afspraak. SleepyOX is niet aansprakelijk indien een afspraak niet tot stand kan komen of komt. De afwikkeling van een afspraak inclusief het gegeven advies en de aankoop en garantie valt onder de verantwoordelijkheid van de winkel en de daar werkzame adviseurs. SleepyOX kan hiervoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld.