Gek toch!?

Ik zoek online net zo lang naar een beddenwinkel,

als naar een leuk hotelletje voor één nachtje weg.

  

Yeah right.

“Risicomanagement”

Best gek toch? Dat wanneer je een nachtje weg wil, je uren op internet kunt zoeken naar het perfecte hotelletje. Maar wanneer je op zoek moet naar een beddenwinkel, je daar niet zoveel tijd in steekt. Zeker als je bedenkt wat het “risico” is. Bij een hotel is het risico dat je één nacht niet goed slaapt, bij verkeerd matrasadvies kan het zo zijn dat je meer dan 8 jaar niet optimaal slaapt.

 

SleepyOX maakt het je makkelijk

Natuurlijk weet SleepyOX ook wel dat het best moeilijk is om online beddenwinkels met elkaar te vergelijken. Met het zoeken naar hotels is dit inmiddels een heel stuk makkelijker. Je gaat naar bijvoorbeeld Booking.com of Trivago.nl en je geeft je voorkeuren in en deze partijen geven een helder overzicht van hotels die aan je voorwaarden voldoen. 

 

Zoek, vergelijk en vind

Zo makkelijk kan het nu ook wanneer je een beddenwinkel zoekt. Geef op SleepyOX.nl in wat je belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld in een winkel  graag Tempur met Auping kunnen vergelijken? Of wil je juist dat een fysiotherapeut je helpt? Of vind je het juist belangrijk dat een winkel producten verkoopt die uit Nederland komen of juist duurzaam zijn geproduceerd? Of wil je juist niet wakker liggen van het feit dat je je oude bed zelf moet afvoeren? Op SleepyOX kun je je de beddenwinkel vinden die bij jou past.

SleepyOX maakt het je dus makkelijk om de beste beddenwinkel te vinden. Je hoeft niet meer bij verschillende winkels langs. Je hoeft geen winkels meer te bezoeken tijdens de openingstijden van de winkel. Nee, dat kun nu heel eenvoudig vanaf je bank, op elke moment van de dag en door heel Nederland. Dat is nog eens makkelijk. Check de SleepyOX beddenwinkelvergelijker.

 

Slim: maak een afspraak

Heb je je beddenwinkel gevonden? Maak dan meteen een afspraak via SleepyOX. Want weet je wat ergernis nummer 1 is in een beddenwinkel? Wachten op een adviseur. In een beddenwinkel kan dat soms best lang duren. Dus zorg dat jij niet hoeft te wachten, ze wachten op jou!

 

Veel succes en slaap lekker alvast!

 

De eerste stap naar goed slapen