Matrasadvies

Goed slapen begint met goed matrasadvies

Matrasadvies? Is dat nu wel nodig? Kun je het niet lekker zelf een beetje uitvogelen?

Het belang van goede passende matras wordt door veel mensen onderschat. Je matras is één van de producten die je het meest intensief gebruikt van alle dingen die je bezit. Normaal gesproken zo’n 7 tot 8 uur per dag en dat voor 8 tot 10 jaar achter elkaar. In totaal breng je een kleine 30.000 uur door op je matras. Da’s lang … Je matras is tijdens deze nachtelijke uren verantwoordelijk voor een goede lichaamsondersteuning en draagt in grote mate bij aan je warmtebeleving. Lees hier meer over het belang van een goede matras. Als je zoveel uur samen doorbrengt dan is het wel fijn als jullie bij elkaar passen. Maar hoe vind je de matras die perfect bij je past? En waar? En kan iemand je helpen? SleepyOX helpt je met het vinden van de juiste beddenwinkel en het juiste matrasadvies, door je te helpen beddenwinkels te vergelijken met de SleepyOX beddenwinkelvergelijker.

Je matras moet bij je passen

We snappen allemaal dat we niet allemaal dezelfde schoenen van maat 41 passen. We hebben nu eenmaal niet allemaal dezelfde voeten. De één heeft grotere voeten, de ander kleinere. De één heeft juist smalle voeten en de ander juist weer brede voeten. Pas wanneer je schoenen goed bij je voeten passen, kun je er probleemloos veel meters op maken. Je schoenen zijn dan in staat je voeten en daarmee de rest van je lichaam, op de juiste manier te ondersteunen. Passen de schoenen niet, dan gaat dat op den duur leiden tot problemen.

Bij matrassen geldt hetzelfde. We hebben allemaal verschillende lichamen, de één is langer dan 1 meter 90 de ander haalt de 1 meter 60 niet. De één is breed in de schouders, van een ander zijn de heupen wat breder. En zo zijn er nog vele andere lichaamsvormen en maten. Ben je dus op zoek naar een matras, zoek dan een matras die bij jou lichaam past, dan krijgt je lichaam de ondersteuning die het ’s nachts nodig heeft. En daarmee kan het optimaal ontspannen en zich herstellen om klaar te zijn voor de volgende dag.

 

Je matrasadvies moet bij je passen

Tegenwoordig heb je veel keuze ten aanzien van de manier waarop je geadviseerd wil worden. En je hebt echt wel advies nodig, de juiste matras uitzoeken kun je eigenlijk niet alleen. Je aankoopfrequentie is veel te laag om hier enige routine in te kunnen opbouwen. Je persoonlijke matrasadviseur heeft deze routine wel en combineert dit met de juiste  ergonomische kennis. Maar zoals je in de SleepyOX beddenwinkelvergelijker kunt ervaren, zijn er vele systemen/tools op de markt die je persoonlijk matrasadviseur  kan gebruiken. Denk hier bij aan een lichaamsscan, een drukmeting, een contourscan, een rugscan, etc. 

Kijk op SleepyOX beddenwinkelvergelijker en ontdek dat er veel te kiezen is. Vindt de winkel die bij je past. Leer meer over de methode van advies, de eventuele tools die in een winkel aanwezig zijn en ervaar wat andere klanten van het advies vonden.

Bereid je matrasadvies goed voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor goed matrasadvies. Als jij in staat bent om je matrasadviseur goed te informeren over je huidige matras, bed/boxspring, dan is je matrasadviseur beter in staat je goed te kunnen helpen aan een nieuwe. Daarom is het belangrijk dat je thuis je “huiswerk” doet. En hiervoor hoef je echt geen matrasexpert te zijn. SleepyOX helpt je hierbij. Wanneer je namelijk een afspraak maakt, ontvang je van SleepyOX in aanloop naar je afspraak een mail waarin duidelijk staat wat je moet doen om goed voorbereid te zijn voor je matrasadvies.

Dus vind het matrasadvies dat bij je past via de SleepyOX beddenwinkelvergelijker en ontvang in aanloop naar de afspraak je “huiswerk” en verschijn goed voorbereid op de afspraak.

Je eerste stap naar goed slapen