Over SleepyOX

Over SleepyOX

 

SleepyOX helpt je beter slapen

SleepyOX is overtuigd van de superkracht die je slaap je kan geven. Maak hier gebruik van: “Slaap het maximale uit jezelf!”

Het doel van SleepyOX is om de kwaliteit van jouw slaap te verbeteren. Je besteedt gemiddeld 1/3 van je tijd aan slapen. Wanneer je goed slaapt, dan heb je daar de andere 2/3 deel van je dag profijt van.

SleepyOX is ervan overtuigd dat wanneer je bewuster met je slaapprestatie bezig bent, je meer zult profiteren van de positieve effecten die je slaap je biedt. Je hebt meer energie, presteert beter, je hebt minder kans op obesitas, je bent alerter in het verkeer, je bent verdraagzamer, etc. etc.

Hoe helpt SleepyOX?

SleepyOX wil jouw 100% onafhankelijke startpunt zijn in je online zoektocht naar beter slapen. SleepyOX biedt je inzicht in de effecten van goede dan wel slechte slaap, geeft je inzicht in hoe een goed matras kan bijdragen aan een ontspannen nachtrust, helpt je in je voorbereiding op de aankoop van een nieuw matras of bed/boxspring, brengt je in contact met die beddenwinkel die voldoet aan jouw voorkeuren, etc.

Voor je het weet slaap je (weer) als een os.

 

SleepyOX helpt je beter slapen