100% onafhankelijk, yeah right

Het is wellicht moeilijk te geloven, maar SleepyOX is daadwerkelijk 100% onafhankelijk. SleepyOX is er 100% voor jou!

Aangezien je maar eens in de 8 tot 10 jaar in de markt bent, kun je jezelf moeilijk bestempelen als expert. Met andere woorden, een goed matras of bed/boxspring selecteren, dat kun je eigenlijk niet alleen. Daarom gelooft SleepyOX in het belang van goed advies en het goed testen en ervaren van het matras, bed/boxspring. Goed slapen begint met goed advies.

SleepyOX heeft zich als doel gesteld jou te helpen in jouw oriëntatiefase naar beter slapen. SleepyOX verzamelt onafhankelijke en nuttige info over slaap, koppelt je aan het slaapadvies waarvan jij denkt dat het beste bij jouw voorkeuren past, en helpt je bij de voorbereiding van je winkelbezoek zodat je goed beslagen ten ijs komt. 100% onafhankelijk.

Maar hoe verdient SleepyOX dan geld? SleepyOX is heel transparant in haar verdienmodel. Iedere winkel die zichtbaar is op het online-slaapadvies platform betaalt een maandelijkse fee. Een bedrag waarvoor SleepyOX een winkelpagina voor hen onderhoudt en hen een agendatool ter beschikking stelt. Iedereen betaalt hetzelfde. En nee, het is niet mogelijk om meer te betalen om een voorkeurspositie te kunnen krijgen.

Daarnaast ontvangt SleepyOX voor iedere gemaakte afspraak ook een bedrag. Ook hiervoor geldt weer, iedereen betaalt evenveel voor een gemaakte afspraak.

Kortom, het maakt SleepyOX niet uit waar of met wie je een afspraak maakt, de verdiensten blijven voor SleepyOX hetzelfde. De doelstelling van SleepyOX zal altijd blijven, jou objectief en 100% onafhankelijk helpen het advies te vinden wat bij jouw voorkeuren past!