Founder Frank

Wie is toch die slaapverwekkende kerel?

Slaap het maximale uit jezelf

Ook ik was een onbewuste slaper. Altijd druk, met gezin, werken, vrienden, sporten, etc.. Niets willen missen. En “mijn slaap” was vaak het kind van de rekening. Ik ervaarde geen grote problemen, maar was wel vaak chronisch moe.

Sinds mijn periode bij Auping heb ik mij verdiept in de magie van slapen. Slapen maakt je o.a. bewezen slimmer, mooier, verdraagzamer, alerter, creatiever, gezonder, etc. Zonder het te beseffen, bezitten we allemaal een superkracht. En het gekke is dat we daar in onze moderne, “always on” maatschappij juist op beknibbelen. En dat is jammer.

Daarom heb ik mijzelf als doel gesteld mensen bewuster te maken van de kracht van slaap. Zie slaap niet als een noodzakelijk kwaad, maar juist als een kracht in jezelf om je leven optimaal te kunnen leven. Slaap het maximale uit jezelf!

Ik ontdekte dat er weinig tot geen 100% onafhankelijke informatie beschikbaar is over slapen in meest brede zin, vandaar dat ik begonnen ben met SleepyOX. SleepyOX wil het 100% onafhankelijke startpunt zijn wanneer je je aan het oriënteren bent om beter te gaan slapen. Vaak is dit wanneer je op zoek bent naar een nieuwe matras, bed/boxspring.

SleepyOX helpt je door je inzicht te geven in wat goed slapen allemaal voor je kan doen, de toegevoegde waarde te verduidelijken van een goede matras, en je in te laten zien dat het belangrijk is om je goed te laten adviseren bij de aankoop van een nieuw matras.

SleepyOX helpt je bij het vinden van juist die beddenwinkel die bij jouw voorkeuren past. Want laten we eerlijk zijn, hoeveel beddenwinkels ken je nu eigenlijk. En weet jij wat het verschil tussen winkels is? Hierbij kun je wel een beetje hulp gebruiken.

Mijn doel is om jullie te helpen beter te gaan slapen. Door bewust met je slaapprestatie bezig te zijn en door te weten waar je op moet letten, kun je deze al heel eenvoudig verbeteren. Haal meer uit je leven, ga slapen!

Mocht je ideeën hebben om de website te verbeteren, vragen of algemene opmerkingen willen stellen of mij willen complimenteren? Laat het me weten. Je kunt me bereiken op frank@sleepyox.nl of 06-41274880.