Boxspringadvies

Boxspring kopen? Start bij SleepyOX!

Op zoek naar de perfecte boxspring? Waar vind je die en waar moet je op letten? En waar krijg je het beste boxspringadvies? Veel vragen, maar gelukkig kan SleepyOX je helpen!

Wat moet je weten?

Allereerst is het natuurlijk goed om te weten wat een boxspring anders maakt dan een “gewoon bed”. Natuurlijk ziet het er niet alleen anders uit, het is een compleet ander slaapsysteem. Leer meer over de kenmerken van een boxspringbed en krijg nuttige tips die je kunt gebruiken wanneer je gaat shoppen voor je nieuwe boxspringbed.

Waar vind je het beste advies?

Op boxspringgebied is er heel veel te kiezen. Vanuit lichaamsondersteuning gezien zijn er 3 elementen die meespelen: de boxspring, de matras en een topmatras. Waar bij een “gewoon bed” het ligcomfort en ondersteuning gecombineerd zit in de matras is dit bij een boxspring meestal opgedeeld in de matras die verantwoordelijk is voor de lichaamsondersteuing en een topper die met name het liggevoel bepaald.  Een extra keuzemogelijkheid die kiezen er soms niet makkelijker op maakt. 

Daarnaast zijn er op stylingsgebied vaak meer opties bij een boxspringbed in vergelijking met een “gewoon” bed. Je kunt in veel gevallen keuzes maken op het gebied van stoffen, kleur van het stiksel , type hoofdbord, wel of geen voetbord, soort potjes, etc.

Er is op boxspringgebied dus veel te keizen. Laat je goed adviseren. Waar? Kijk op de SleepyOX beddenwinkelvergelijker.

<h2>De eerste stap naar goed slapen

 

 

<h3>Dit is een subtitel

Op zoek naar een goed matras, bed of boxspring? Maar u weet nog niet welke type of merk? Dan bent u bij Fidder Slapen aan het juiste adres. In onze moderne en lichte showroom vindt u alle gerenommeerde merken. Van Tempur tot Auping, van Carpe Diem tot Hästens. Voor iedereen hebben wij een oplossing in huis. En we snappen dat het maken van de juiste keuze uit dit uitgebreide assortiment lastig is, daarom staan onze ervaren adviseurs voor u klaar om u op een deskundige en ontspannen manier te begeleiden in dit proces.

Welkom bij Fidder Slapen, bij ons slaagt u altijd!