Home » Over SleepyOX
Over SleepyOX

Hoe helpt SleepyOX je bij de aanschaf van je bed of matras?

SleepyOX is het 100% onafhankelijke  slaapplatform waar consumenten kunnen starten bij hun online orientatie op de aankoop van een nieuwe matras of bed/ boxspring.

Uit vele onderzoeken is gebleken dat consumenten het moeilijk en niet leuk vinden om te moeten shoppen voor een nieuw bed of matras. Je hebt te weinig kennis, waardoor je je een speelbal van de verkoper voelt. Je hebt vaak te weinig inzicht in wat een winkel je kan bieden en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van andere  winkels. Je loopt dan maar op goed geluk een winkel binnen.

Van vrienden en bekenden hoor je allemaal verschillende verhalen en online loop je helemaal vast in moeilijke technische termen en aanbieders die allemaal tegenstrijdige argumenten lijken te gebruiken. HELP!!!!

Matras kopen? Bereid je goed voor! Dit is wat je moet weten

SleepyOX is er voor jou

Kortom, een hoop onzekerheid. SleepyOX wil je meer grip geven op dit proces. Dit door kwalitatieve, onafhankelijke informatie te verzamelen en deze op een overzichtelijke manier aan te bieden. Want het is belangrijk een juiste keuze te maken. Het kan bepalend zijn hoe jij de komende 8 tot 10 jaar slaapt! Belangrijk dus dat je hieraan aandacht geeft!

 SleepyOX definieert 3 fases in het aankooptraject:

  1. SleepyOX helpt je bij de vraag of je echt wel toe bent aan een nieuw matras
  2. SleepyOX helpt je bij het vinden van de slaapspeciaalzaak die het beste bij jouw voorkeuren past
  3. SleepyOX helpt je bij de voorbereiding op het advies

Doel van SleepyOX

Het uiteindelijke doel is dat jij als consument:

  • Meer controle hebt over het aankooptraject
  • Geholpen wordt in een winkel en door een adviseur, die bij je past
  • Eenvoudig een afspraak kunt maken
  • Het beste advies krijgt

SleepyOX is er ook voor de slaapspeciaalzaak

SleepyOX gelooft dat goed slapen begint met goed advies. Daarom is SleepyOX ook fan van de slaapspeciaalzaken. Daar vind je het beste advies, kun je meerdere bedden/ matrassen uitproberen en vergelijken en je vindt er de beste A-merken. Naast het helpen van de consument wil SleepyOX ook de slaapspeciaalzaken in Nederland helpen.

 

Overtuiging

SleepyOX gelooft dat het belangrijk is dat de slaapspeciaalzaken blijven bestaan. Zij hebben het lastig omdat ze op moeten boksen tegen de marketingpower van de online aanbieders en de grote formules. Het minst rooskleurige scenario, in de ogen van SleepyOX, zou zijn dat in de toekomst de consument alleen kan kiezen voor tussen de online aanbieders en grote formules. Dit zou ten koste gaan van het vakmanschap, het kunnen bieden van een passende unieke persoonlijke oplossing en de passie waarmee deze winkels hun klanten helpen, etc.

SleepyOX doet dit door op het platform de toegevoegde waarde van de slaapspeciaalzaak te laten zien en bijvoorbeeld te vergelijken met de online aanbieders en de grote formules.

SleepyOX geeft informatie over de verschillende slaapspeciaalzaken in Nederland en de A-merken.

Daarnaast adviseert SleepyOX slaapspeciaalzaken met hun online marketing. Zij zijn namelijk wel heel goed in het geven van advies, maar soms minder goed in marketing. SleepyOX ondersteunt ze hierbij.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over SleepyOX? Of heb je een vraag waarop je het antwoord niet hebt kunnen vinden? Schroom niet en neem contact op met SleepyOX. We helpen je graag!